top of page

NL | FR

Aannemer renovatiewerken en interieurinrichting

huis
bad
keuken
Welkom

Totaalinrichting interieur

Totaalinrichting interieur

Er komt heel wat kijken bij het inrichten van een pand. Als interieurinrichter begeleiden we je vanaf het plan tot de volledige realisatie van uw interieurinrichting, van vloer en wand tot plafond, van meubilair tot verlichting, domotica en andere elektriciteitswerken.

Totaalproject

Wij leveren je advies op maat. Of je nu een voorkeur hebt voor een landelijke interieur of eerder een moderne inrichting. We helpen je de juiste keuze te maken, zodat dezelfde stijl doorheen de hele kamer of het hele pand wordt doorgetrokken. We zorgen ervoor dat alles op elkaar is afgestemd. De interieurinrichting is een totaalproject, wij engageren ons om de planning en de uitvoering volledig op ons te nemen.

 

Schilderwerken en behangwerken

Je kunt eindeloos spelen met kleuren en texturen op de muren. Om tot een perfecte afwerking te komen heb je expertise nodig op het vlak van behang- en schilderwerken. In sommige gevallen is het nodig om de muren eerst opnieuw te bepleisteren of een primerlaag aan te brengen. Zo zorgen we ervoor dat de verf of het behang goed hecht aan de muur en dat deze niet gaat afschilferen of er blazen ontstaan. Als ervaren interieurinrichter kunnen wij je verzekeren van een kwalitatief eindresultaat.

 

Vloerbekleding

Je kunt niet zomaar eender welke vloerbekleding kiezen voor een kamer. Eerst bekijken we welke sfeer er gecreerd wil worden en welk doel het type vloer heeft. Zo is een tapijt in een vochtige kamer zoals een badkamer geen goed idee. In een slaapkamer kan dit juist rustgevend zijn. Is het een vloer die veel belopen wordt? Dan is een makkelijk te onderhouden vloer de beste optie. Wij begeleiden je om de beste keuze te maken voor je interieurinrichting.

 

Raamdecoratie is essentieel

Gordijnen in je woning zijn niet alleen mooi in je interieur, maar ze kunnen ook de ruimte groter laten lijken. Door lange gordijnen op te hangen die vanaf het plafond (of iets eronder) tot aan de vloer lopen, lijkt je kamer hoger. Ook kunnen ze dienen als verduistering in de slaapkamer en beperken ze de inkijk van buitenaf.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten ? Of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Contacteer ons.

Afbeelding1.png
bottom of page