top of page

NL | FR

Aannemer renovatiewerken en interieurinrichting

huis
bad
keuken
Welkom

Schilderwerken

Schilderwerken

​Bij ons kan je terecht voor kwalitatieve schilderwerken, zowel voor binnen als buiten. We staan in voor een kwalitatieve afwerking van uw plafonds, wanden, ramen, deuren en ander binnenschrijnwerk.

 

Expertise

Je kunt eindeloos spelen met kleuren en texturen op wanden. Om tot een perfecte afwerking te komen heb je technische expertise nodig op het vlak van behang- en schilderwerken. In sommige gevallen is het nodig om de wanden eerst opnieuw te bepleisteren of een primerlaag aan te brengen. Zo zorgen we ervoor dat de verf of het behang goed hecht aan de wand en dat deze niet gaat afschilferen of er blazen ontstaan. Als ervaren interieurinrichter kunnen wij je verzekeren van een kwalitatief eindresultaat voor uw schilderwerken.

 

Schilderen plafond

Bij het schilderen van een plafond denkt iedereen meteen aan wit. Een plafond moet niet altijd in het wit geschilderd worden om een open gevoel te geven. Met een licht kleurtje op het plafond blijf je dat open gevoel behouden én is je kamer een stuk hipper. Bij een erg grote ruimte met een hoog plafond kunnen we het contrast tussen de kleuren vergroten. Zo komen we tot een meer intieme en knusse sfeer.

 

Schilderen wanden

Kleur geeft vorm en voegt dynamiek toe aan je ruimte. We gaan samen met jou te werk om dit aan jouw wensen te laten voldoen. Door een wand te schilderen in een ander kleur wijkt het af van de rest en springt het meteen in het oog. Kies je voor een donkerdere kleur op een korte wand, dan kan dit een ruimte breder doen lijken.

Afbeelding1.png
bottom of page